Rytų Azijos virtuvė
Rytų Azijos virtuvė
9
  • Išparduota
Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!
0

Rytų Azijos virtuvė | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2017-07-24

Nuostabi knyga! Lb puikiai parašyta.

Nuostabi knyga! Lb puikiai parašyta.

Aprašymas

Ženkite pirmąjį žingsnį į Pietų Korėjos ir Japonijos virtuves – pažinkite naujus skonius, atraskite netikėtus derinius, susipažinkite su tolimųjų Rytų Azijos kraštų valgomojo stalo kultūra.

Neatsiejama Pietų Korėjos ir Japonijos kulinarinių tradicijų dalis – rauginti ir marinuoti produktai (kor. kimchi, jap. tsukemono). Tai nuostabus būdas konservuoti daržoves, suteikti joms ryškesnio skonio ir išsaugoti gerąsias jų savybes. Toks produktas, patiektas prie sriubos arba troškinio, patiekalams suteiks traškumo, papildomo sūrumo arba rūgštumo, papildys tekstūrą.

Knygoje rasite ne tik įvairių kimchi ir tsukemono receptų, bet ir idėjų, kokių patiekalų su jais galite greitai ir lengvai paruošti savo pietų stalui. Naujus skonius norintys pažinti mažais žingsneliais knygoje ras modernios virtuvės (angl. fusion) receptų, sujungiančių Rytus ir Vakarus.

Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus, kurių receptus rasite knygoje, lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Ženkite pirmąjį žingsnį į Pietų Korėjos ir Japonijos virtuves – pažinkite naujus skonius, atraskite netikėtus derinius, susipažinkite su tolimųjų Rytų Azijos kraštų valgomojo stalo kultūra.

Neatsiejama Pietų Korėjos ir Japonijos kulinarinių tradicijų dalis – rauginti ir marinuoti produktai (kor. kimchi, jap. tsukemono). Tai nuostabus būdas konservuoti daržoves, suteikti joms ryškesnio skonio ir išsaugoti gerąsias jų savybes. Toks produktas, patiektas prie sriubos arba troškinio, patiekalams suteiks traškumo, papildomo sūrumo arba rūgštumo, papildys tekstūrą.

Knygoje rasite ne tik įvairių kimchi ir tsukemono receptų, bet ir idėjų, kokių patiekalų su jais galite greitai ir lengvai paruošti savo pietų stalui. Naujus skonius norintys pažinti mažais žingsneliais knygoje ras modernios virtuvės (angl. fusion) receptų, sujungiančių Rytus ir Vakarus.

Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus, kurių receptus rasite knygoje, lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!

Atsiliepimai

    • Laura B.
    • 2018-05-07

    Ne tik įdomu gaminti, bet ir vartyti :)

    • Jolanta S.
    • 2018-04-18

    Labai kokybiškas leidinys ir jo turinys,... o pasigaminus SKANU, naujai atradau "senus" ir nebenaudojamus produktus :-)

    • Skaitytojas
    • 2017-09-01

    Patiko, valgiai išsamiai aprašyti, norisi išbandyti kuo daugiau.

    • Simona V.
    • 2017-08-24

    Puiki knyga! Rekomeduoju.

    • Ieva J.
    • 2017-08-24

    Puiki knyga priartinusi tolimosios Azijos skonius. Skanaus!

    • Solveiga K.
    • 2017-07-24

    Nuostabi knyga! Lb puikiai parašyta.

Rodyti daugiau
9 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
83%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%